Yrittäjä, hyviä uutisia! Note Shot maksupääte ja kassa vain 19,90 €/kk! Aito -radiot

katso tv-mainos
Katso spotti uudestaan

 

e-kassa.fi on nettiselaimessa toimiva pilvikassa. Toimii missä ja milloin vain, millä tahansa laitteella. Sopii kaikille toimialoille. Sisältää mm. kassa, laskutus, varasto...

Tutustu ja lataa ilmainen versio
19,90€/kk


Note Shot Finance Kassa & Laskutus on perinteinen, paikallisesti toimiva kassajärjestelmä, joka sopii kaikille toimialoille. Sisältää mm. kassa, laskutus, varasto...

Tutustu ja lataa ilmainen versio
19,90€/kk


PT Yomani ML on hyvä, edullinen maksupääte, joka voidaan integroida Note Shot Finance ja e-kassa.fi kassajärjestelmiin. Toimii myös ilman kassaa maksuttomalla Notecard -sovelluksella. Korttimaksu toimii yhdellä napin painalluksella. Yksi kuitti riittää.

Tutustu
19,90€/kk


Minikassa
Minikassan avulla saat kassaominaisuudet korttimaksupäätteeseen. Minikassa hoitaa käteis- ja korttimaksut, raportit, varastonseurannan... Sopii hyvin esim. liikkuvaan käyttöön, messuille ja tapahtumiin, torimyyntiin sekä esim. ravintolan pöytiin myyntiin.

Tutustu
39,80€/kk


WooCommerce verkkokauppaWooCommerce verkkokauppa WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Kauttamme saat WooCommerce -verkkokaupan edullisesti avaimet käteen valmiina. WooCommerce verkkokauppa voidaan yhdistää e-kassa.fi - laskutus- & kassajärjestelmään, varasto pysyy ajan tasalla automaattisesti.

Tutustu
19,95€/kk


e-varaus.fi on täydellinen ajanvarausjärjestelmä kaikille toimialoille, kuten parturit, hierojat, hoitolat, kauneus- ja hyvinvointi, majoitus, matkailu, hotellit, mökit, leirintäalueet, terapeutit, urheilukentät, huoltopalvelut, tilat ja välineet. e-varaus.fi voidaan yhdistää e-kassa.fi kassajärjestelmään.

Tutustu
19,95€/kk


Taloushallinto KirjanpitoTaloushallinto ja kirjanpito Tälle sivulle olemme keränneet parhaat taloushallinto- ja kirjanpitopalvelut mikro- ja pk-yritykselle.

TutustuPosti ja pakettipalvelutLogistiikka, posti- ja pakettipalvelut Tarjoamme yrityksille pakettien lähetyspalvelut edullisemmin. Yksinkertaisesti hinnoiteltuna. Hinnat alk. 4,60 €.

Tutustu
alk. 4,60 €